MERSİN / ERDEMLİ - Alata İlkokulu

Kas

TRAFİK EĞİTİMİ

Okulumuz 4-C sınıfı öğrencilerimiz Belediye Trafik Eğitim Parkurunda uygulamalı olarak trafik eğitimi aldılar. Parkurda uygulamalı olarak trafik kurallarını gören öğrencilerimiz eğitimin çok eğlenceli ve öğretici olduğunu, bütün arkadaşlarına tavsiye etiklerini belirttiler.

Kas

Bakanlığımızın sivil toplum kuruluşlarıyla ortak düzenlediği "İyilikte Yarışan Sınıflar" ve "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projeleri kapsamında okulumuz 4-C sınıfı öğretmeni Kasım YILDIZ öncülüğünde 4-C sınıfı öğrencilerimiz iyilikte yarışan sınıfımız oldular, yurt dışından bir yetimi kardeş edindiler.

Öğretmenimizi ve 4-C sınıfı öğrencilerimizi bu örnek davranışları nedeniyle tebrik ediyor, kutluyoruz.

Eyl

Okulumuzda 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 9 Eylül 2019 Pazartesi günü ders başı yapılıyor.

19 Mayıs Atatürk' ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Nis

Okulumuzda 25 Nisan Perşembe günü  09:00-15:00 saatleri arasında yapılacak olan Okul Kermesine tüm öğrenci, veli ve Erdemli´leri bekliyoruz