MERSİN / ERDEMLİ - Alata İlkokulu

Mrt

2024-2025 Eğitim Öğretim yılında 1. sınıflardan başlamak üzere okul kıyafeti aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

NOT:Elinizde bulunan veya önceden aldığınız mavi kıyafetleri eskiyene kadar kullanabilirsiniz..

Saygı ve Özlemle Anıyoruz...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılımız Kutlu Olsun.

Günlük vakit çizelgemiz güncellendi.

5-9 Eylül haftası ilkokul 1. sınıflar ile okul öncesi öğrencilerimizin uyum eğitimine başlamasının ardından 12 Eylül 2022 Pazartesi günü itibariyle okulumuzda yeni ders yılı başladı. Öğrencilerimize bakanlığımızın göndermiş olduğu ücretsiz ders kitapları ve yardımcı kaynak kitaplar teslim edildi.

May

Tuğba Bulut'un yürüttüğü Değerlerimiz Atalarımızdan Yadigar projesi Mersin etwining dergisinde yayımlandı.

Mrt

Okul bahçemizin asfalt kaplaması bugün belediye Fen İşlerince yapıldı. Zemini iyice yıpranmış bahçe oyun alanımızın asfaltlanmasında Erdemli Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz. 19 Şubat 2022.

Mrt

18.02.2022 Okulumuz öğrencileri kar şenliği ile kar özlemini giderdi. Teneffüste okul bahçemizde karla karşılaşan öğrenciler bayram sevinci yaşadılar. Öğrencilerimizin bu sevinci yaşamasında katkılarından dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz.